Hondengeleiders

Laat onze honden voor u bewaken

Beveiliging met een hond wordt ingezet bij evenementen of bij het bewaken van terreinen en gebouwen. Het inzetten van bewaking met honden is een waardevolle aanvulling en heeft vaak een grote preventieve uitwerking. Daarnaast maken de scherpe zintuigen van de hond in combinatie met een ervaren geleider en beveiliger een bijzonder effect team voor uw beveiliging. Hondengeleiders van VeKa Beveiliging vormen een betrouwbaar duo met hun hond. Onze hondengeleiders zijn namelijk allemaal NbvdD of KNPV gecertificeerd

Certificaten hondenbeveiliging

Ruime ervaring met hondenbeveiliging

Wij werken al jaren met speciaal getrainde honden. Samen met hun hondengeleiders, die strikt gebonden zijn aan geldende wet- en regelgeving is hondenbeveiliging onder andere inzetbaar bij:

  • Evenementen
  • Objectbeveiliging
  • Calamiteiten
  • Horecabeveiliging

Hondenbeveiliging oefening

Betrouwbare teams

Onze hondengeleiders zijn goed opgeleid en trainen wekelijks samen met hun honden. Zo blijven zij optimaal functioneren als team, wat erg belangrijk is tijdens een calamiteit. De geleider is te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. Om risico’s te voorkomen werken wij dan ook met de beste honden en beste geleiders.

Beveiliging op maat

Heeft u interesse in hondenbeveiliging of wilt u meer informatie over deze manier van beveiligen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze bewaking met honden een keer in actie zien voordat u ze meeneemt naar een evenement, dan bent u van harte welkom. Samen met u denken we graag mee over de inzet van onze viervoeters.

Toezicht
Incidenten inzet
Bouwplaats
Evenementen
Preventief
Snelle inzet