Veiligheid door het inzetten van verkeersregelaars

Ondanks goede bebording, rijdend materieel en andere verkeersmaatregelen is de inzet van mensen nog steeds onmisbaar bij tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeersregelaars kunnen een prima uitkomst zijn tijdens calamiteiten of grote evenementen. Zet u de mensen van VeKa Beveiliging in als verkeersregelaars? Dan zorgt u voor een soepele verkeersdoorstroming bij wegwerkzaamheden en bouwplaatsen. Of het nu om één dag gaat of om een langere periode, wij creëren graag een veilige omgeving door middel van verkeersbegeleiding voor medewerkers en voor weggebruikers.

Verkeersmaatregelen en verkeersregelaars

VeKa Beveiliging heeft getrainde en gecertificeerde medewerkers die weten wat ze moeten doen tijdens hectische situaties in het verkeer. Met hun ervaring en trainingen in professioneel handelen zijn ze inzetbaar bij een tal van projecten op het gebied van verkeersbegeleiding. Denk bijvoorbeeld aan situaties bij:

  • Wegwerkzaamheden
  • Bouwplaatsen
  • Bedrijventerreinen
  • Evenementen

Vaak kan er met kleine aanpassingen al een effectieve verandering doorgevoerd worden waardoor de situatie al direct een stuk veilig is.